המתכון: מרק עם קניידלך
המצרכים לקניידלך:
1 כוס קמח מצה מכוסמין מלא
1 תפו"א בינוני מבושל
קורט כורכום
קורט מלח הימאלייה
1/4 כוס מים
המצרכים למרק:
ליטר מים
חצי חבילת סלרי
1 גזר
2 כפות כורכום' גדושות
2 כפות מלח הימאלייה
אופן ההכנה:
1. מכניסים לתוך סיר את כל מרכיבי המרק ומביאים לרתיחה.
2. מועכים את תפו"א המבושל לפירה.
3. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקניידלך עד לקבלת עיסה אחידה ומגובשת.
4. יוצרים עיגולים בגודל הרצוי ומכניסים לתוך סיר המרק למשך 10 דקות.