המתכון: סופגניות אפויות עם קרם שוקולד
מצרכים ל 10 סופגניות
670 גרם קמח כוסמין מלא
3 כפיות שמרים יבשים
1 כוס סירופ מייפל אורגני
2 כפיות תמצית וניל
1 כפית קינמון
1/2 כוס קרם קוקוס
1 כוס רסק תפוחים
מצרכים לקרם השוקולד:
חבילת טופו משי
250 ג' שוקולד מריר
2 כפות חלב שקדים
1 כפית קקאו
1 כפית תמצית וניל
2-3 כפות סירופ אגבה
אופן ההכנה לסופגניות:
1. מערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי הבצק ולשים עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.
2. מניחים להתפחה (כשעה).
3. קורצים עיגולים מהבצק ומניחים אותם על נייר אפייה בתבנית.
4. מניחים להתפחה שנייה (כחצי שעה).
7. אופים בחום של 180-200 מעלות למשך כ-30 דקות או עד לקבלת צבע שחום.
8. מוציאים את הסופגניות להתקררות ומזריקים פנימה את קרם השוקולד.
אופן ההכנה לקרם השוקולד
1. טוחנים את כל החומרים יחד במטחנה חזקה עד שמקבלים קרם חלק.