המתכון: קניידלעאך מתוק
מי אמר שקניידלעאך חייב להיות רק מלוח? ואולי אפשר אחרת?
לא במקום חס וחלילה 🙂 אלא בנוסף .
אז חשבתי, הוספתי, ערבבתי ו…יצא לי טעם מדהיםםםםםםםםם
מוזמנים להתפרע ולצאת מהקופסא.
חג פסח שמח ו…מתוק
המצרכים
2 כוסות קמח מצה
1/2 כוס סילאן טבעי
קורט מלח
2 כפיות קינמון
1/2 כוס מים לתערובת
2 כוסות תותים טריים
1/2 ליטר מים לבישול
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל המצרכים לתערובת יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
2. יוצרים עיגולים מהתערובת שהתקבלה.
3. מרתיחים את ליטר המים ומבשלים את עיגולי הקניידלעאך בסיר.
4. כעבור 10 דקות מוציאים את הקניידלעאך מהסיר ומכניסים את התותים לסיר עם המים הרותחים.
5. מבשלים את התותים במשך רבע שעה ולאחר מכן מועכים אותם עד לקבלת מחית.
6. מכניסים את הקניידלעאך שוב לסיר ומכבים את האש.
*ניתן להגיש עם תותים שלמים לצד הצלחת.