המתכון: סופלה שוקולד בגרסא ה-קצת יותר בריאה
המצרכים לקוקוט אחד:
1 כף גדושה קמח כוסמין מלא
1 כף שטוחה סוכר קנים אורגני
2 כפות מים
2 כפות קרם קוקוס
מעט אבקת אפייה
1 כף שטוחה אבקת קקאו טבעית (raw)
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערה עד לקבלת בלילה חלקה בלי גושים.
2. שופכים את הבלילה לתוך קוקוט.
3. אופים בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות (תלוי בעוצמת התנור).
*ניתן להכניס קוביית שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו לתוך הקוקוט מיד לאחר האפייה.