המתכון: קניידלעאך ירקות
מי אמר שקניידלעאך חייב להיות רק בצבע אחיד? ואולי אפשר אחרת?
לא במקום חס וחלילה 🙂 אלא בנוסף .
אז חשבתי, הוספתי, ערבבתי ו…יצא לי טעם מדהיםםםםםםםםם
מוזמנים להתפרע ולדמיין כאילו יצאנו ממצרים…אהה…מהירקן :-).
חג פסח שמח ו…צבעוני 🙂
המצרכים
2 כוסות קמח מצה
1 כוס לקט כפרי קפוא
1 כפית מלח הימלאיה
1/2 כוס מים לתערובת
1 כף אבקת מרק טבעית למרק הקניידלעך
1/2 ליטר מים למרק הקניידלך
כף מלח הימלאייה למרק הקניידלך
אופן ההכנה
1. מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים את הלקט הכפרי עד שהירקות מתרככים ומסננים.
2. מערבבים את כל המצרכים לתערובת הקניידלך יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
3. יוצרים עיגולים מהתערובת שהתקבלה.
4. מרתיחים את ליטר המים ומבשלים את עיגולי הקניידלך בסיר יחד עם אבקת המרק הטבעית והמלח במשך 10 דקות.