המתכון: מרק כתום
המצרכים:
1/2 דלורית
1 בטטה גדולה
2 גזרים
כוס עדשים כתומות שטופות היטב
1 תפוח אדמה קטן
קורט פלפל שחור
1 כפית מלח הימאלייה
1/2 כפית קינמון
אופן ההכנה:
1. מקלפים את הבטטה, הגזר, תפוח האדמה, הדלורית וחותכים אותם לקוביות קטנות.
2. מכניסים לסיר את כוס העדשים יחד עם כל הירקות שחתכנו וממלאים במים עד לגובה הירקות.
3. מבשלים ומביאים לרתיחה עד להתרככות הירקות.
4. טוחנים את תוכן הסיר בעזרת בלנד מוט עד לקבלת מחית חלקה.
5. מתבלים בקינמון, פלפל שחור ומלח.
*ניתן להוסיף קרוטוני סלרי מעל המרק.