המתכון: אטריות אורז מלא מוקפצות עם לקט ירקות סיני וטופו
אם הייתי אומרת לכם שאפשר להכין מנה לארוחת הצהרים כשהיא ללא גלוטן, מלאה בסיבים תזונתיים וויטמינים, עם ערכי חלבון גבוהים ו…ב-3 דקות!!!!
הייתם מאמינים לי?
טוב, אז בהתחלה גם אני לא האמנתי שאצליח באתגר הזה, אבל הפעלתי סטופר ונכנסתי למטבח.
התוצאה לפניכם 🙂
המצרכים
1 חבילת אטריות אורז מלא
1/2 חבילת טופו רך (לא משי)
1/2 שקית לקט ירקות סיני (סנפרוסט)
4 כפות רוטב סויה ללא גלוטן
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים את אטריות האורז עד להתרככות (2 דקות), מסננים ושוטפים במים קרים.
2. בינתיים מחממים בווק את שמן הזית.
3. שופכים פנימה את לקט הירקות הסיני ומערבבים.
4. חותכים את הטופו לקוביות בינוניות ומערבבים עם הירקות שבווק.
4. מוסיפים לווק את אטריות האורז המלא שהתרככו.
5. מתבלים את הכל ברוטב הסויה.
*ניתן להוסיף רטבים לפי הטעם.