המתכון: מרק תימני (טבעוני בריא)
המצרכים ל-6 מנות
1 בצל יבש גדול
4 תפוחי אדמה גדולים קלופים ומחולקים לרבעים
3 גבעולי סלרי עם העלים
צרור עלי פטרוזיליה טריים
צרור עלי כוסברה טריים
5 שיני שום
4 עלי דפנה
5 ס"מ שורש כורכום
מלח לפי הטעם
2 כפות חוואיג' למרק
חבילת טופו (לא רך)
2 כפות שמן זית
1.5 ליטר מים
אופן ההכנה
1. קוצצים את הטופו לקוביות בינוניות.
2. מקלפים את הבצל ומשאירים אותו שלם.
3. מכניסים את כל המצרכים לסיר עם מים, למעט החוואיג' ומביאים לרתיחה.
4. כשהמים רותחים מוסיפים את החוואיג', מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.